Влюбени пиленца – плетени играчки

67.00лв.

Ръчно плетени играчки на една кука – двойка влюбени пиленца.

С аскесоар надпис “I love you”

Размери: Височина 10 см.

Срок за доставка: 2-5 работни дни.

1 налични