Допълнителен Тоалет за кукла Иглянка

Original price was: 40.00лв..Current price is: 30.00лв..

Допълнителен тоалет за плетена Кукла Иглянка.

  • висококачествен текстил (памучно трико, сатен, тюл, вълна)
  • естествена кожа (обувки)

Размер: универсален за куклите Иглянка

Срок за изработка и доставка: 4-7 работни дни.

Изчерпан