Декоративна свещ

16.00лв.

Декоративна свещ с аромат на ягоди.

  • Изработена от парафин, стеаринов микс, 100% памучен фитил и естествени оцветители.
  • Бурканчето е декорирано с полимерна глина и кристали.

Размер: 12×8 см.

Срок за изработка и доставка: до 5 рабодни дни

Изчерпан